`

TeamPartnersMediaLocatiesSprekersLid worden?ActiviteitenKennis delenContactOver onsHome

 

Woensdag 18 mei 2022

 

DE KENNISSENCLUB SPEELT FOOTGOLF!

Op woensdag 18 mei 2022 hebben de leden van de Kennissenclub een actieve en gezellige middag gehad bij Golfcenter Seve Rotterdam. Een geweldige middag en avond op een prachtige locatie. Mooi weer, zon en gezellige leden en potentials met heerlijk eten, super bediening en gastvrijheid van Seve. Wat het een top event maakte!

 

Het spelen van Footgolf is een leuk spel. Een variant tussen golf en voetbal. Je speelt het dan ook op de golfbaan, met een voetbal en je voeten. Het principe van Foodgolf is hetzelfde als bij Golf: de bal in zo min mogelijk trappen in de hole te krijgen. En wij hebben geweten, dit spelletje speel je niet zomaar!

 

Na 1.5 uur heerlijk in de buitenlucht te hebben bewogen, zijn we gaan uitrusten onder het genot van een borrel. Met daarna een heerlijk walking diner! Genoten! Veel bijgepraat, kennis gedeeld en veel gezelligheid. Dit is wat de Kennissenclub is. Kennis maken, Kennissen, Kennis delen om van elkaar te leren. De Kennissenclub, Eigenzinnig, Open en heel Rotterdams!

 

Op naar het volgende event! Woensdag 29 juni 2022 bij Tieleman Keukens!

Ben jij erbij?

terugblik evenementen aankomende evenementen