`

TeamPartnersMediaLocatiesSprekersLid worden?ActiviteitenKennis delenContactOver onsHome

 

VIP NIGHT Concert Ger Vos in Grand Hotel Huis ter Duin

LET OP! Nieuwe datum!!

13 december 2021

VIP NIGHT Concert Ger Vos in Grand Hotel Huis ter Duin

 

Vanwege de nog steeds geldende en beperkende maatregelen inzake het coronavirus is de jubileumeditie van Ger Vos zijn jaarlijkse, steeds uitverkochte Feeling Good Tour, dat gepland stond op 29 november 2021 in het RTM Stage van Ahoy verplaatst naar volgend jaar.

De nieuwe datum is maandagavond 28 november 2022! De locatie is het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Het is een onmogelijke taak om dit jaar zeshonderd eenzame ouderen bij elkaar te krijgen vanwege de verplichte QR-code.

 

Om die reden heeft Ger Vos besloten om dit jaar op 13 december a.s. een VIP NIGHT CONCERT te organiseren in Grand Hotel Huis Ter Duin in Noordwijk. Deze avond is de aftrap naar de jubileumeditie van ‘Ger Vos Live in Concert, Feeling Good Tour 2022’. Op deze fantastische locatie, belooft het een mooie verzorgde avond te worden, ook op culinair gebied. Ger zal voor u optreden deze avond, zoals u van hem gewend bent met het voltallige orkest onder leiding van Maurice Luttikhuis. Na afloop is er een afterparty met DJ Thomm.

 

Wij kijken er naar uit!

Hieronder kunt u zich aanmelden:

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

terugblik evenementen aankomende evenementen