`

TeamPartnersMediaLocatiesSprekersLid worden?ActiviteitenKennis delenContactOver onsHome

 

Dinsdag 22 maart 2022

de Kennissenclub op bezoek bij
Dura Vermeer Verlengde A16 in aanbouw

Wat een geweldig interessant event heeft de Kennissenclub gehad op locatie Expo A16 in het Lage Bergse Bos. Op bezoek bij Dura Vermeer! Na het welkomstwoord van Wim van Sluis heeft Herman Poort van Stichting Heart Work Heroes ons meegenomen in het ontstaan van zijn stichting en wat hij voor de zorg probeert te realiseren. Heart Work Heroes is de grootste openlucht expositie voor de zorg ooit in Nederland. Het doel van Heart Work Heroes is om onze waardering voor zorgmedewerkers op een positieve en kleurrijke wijze zichtbaar te maken. Daarnaast inspireert de stichting jongeren en volwassenen voor een carrière in de zorg door initiatieven te steunen die dit als doel hebben. Want alleen met voldoende zorgmedewerkers houden we de zorg gezond!!

 

Na het bijzondere verhaal van Herman Poort heeft Job Dura, CEO Dura Vermeer, ons de geschiedenis verteld van het ontstaan van het familiebedrijf Dura Vermeer. Dat al sinds 1855 bestaat! Hebben veel crisissen door de jaren heen overleefd. Door vooruit te denken en mee te gaan in de ontwikkelingen. Mooie projecten gerealiseerd in binnen- en buitenland!

 

Tot slot heeft Hein Versteegen, directeur van bouwcombinatie “De Groene Boog” ons in een heel mooi verhaal uiteengezet hoe de A 16 Rotterdam wordt verlengd in een duurzame snelweg met de A13. Met daarin de nieuwe Rottemerentunnel. Wat er allemaal komt kijken voor de uiteindelijke realisatie van dit gigantische en indrukwekkende project. Waar iedereen over een aantal veel plezier en gemak aan beleeft!

Na afloop zijn wij naar The Lake House gegaan voor een gezamenlijke borrel en walking diner. Op deze mooie locatie in het Bergse Bos konden we tot lang nog buiten vertoeven. Kortom… dit eerste event van de Kennissenclub was een succes en een mooie aftrap voor 2022!

 

Met dank aan Job Dura, Hein Versteegen en Herman Poort.

terugblik evenementen aankomende evenementen