Creatieve Partners

Carlo Teunisse van CT-AV: Onze Audiovisuele inrichters!

Mogen wij u onze onmisbare partner op de achtergrond voorstellen? Vakman “pur sang” Carlo Teunisse is onze vaste huisleverancier van audiovisuele apparatuur. Op de steeds wisselende locaties verzorgt hij professioneel beeld en geluid, welke een van de belangrijkste factoren is van het succes van onze bijeenkomsten. Dankzij zijn tomeloze inzet en zijn jarenlange nationale en internationale kennis en kunde, levert hij op de achtergrond telkens weer een topprestatie!

 

Contactgegevens:

Hoefsmidstraat 44a

3194 AA Rotterdam-Hoogvliet

Tel: 010 438 58 59

info@ct-av.nl

www.ct-av.nl

Gerard de Graaff van COUNT-MEDIA: Creatieve Partner Beeldmateriaal!

Onder leiding van Gerard de Graaff is creatieve partner Count-Media onmisbaar geworden! Gerard is verantwoordelijk voor de professionele productie, regie en realisatie van het filmmateriaal van onze bijzondere sprekers. De persoonlijke aankondigingsfilmpjes in de agenda, evenals de prachtige (vaak verrassende!) introductiefilm van onze sprekers die tijdens iedere bijeenkomst wordt getoond, vindt u terug op de website. Thuisblijvers worden nooit gemist! Gerard is ook verantwoordelijk voor de logo-presentatie van onze clubleden tijdens onze bijeenkomsten. Countmedia verzorgt bedrijfsfilms, commercials, 3D ontwerp en animatie.

 

Contactgegevens:

Tel: 06-53155559

gerard@countmedia.nl

www.countmedia.nl

Pouria Taghavi van Multicopy The Communication Company:

Creatieve Partner online & offline communicatie

( o.a. Kennissenclub website, magazine )

 

Pouria is een marketingcommunicatie specialist en helpt merken met online en offline marketingcommunicatie diensten en producten. Samen met zijn creatieve team verzorgt Pouria onze huisstijl, ons bruisende Kennissenclub magazine en onze offline en online communicatie-uitingen. Zowel de vormgeving en het design alsmede de productie worden onder zijn leiding gedaan. Ook zorgt hij ervoor dat onze website er tip en top uitziet en actueel blijft.

 

Pouria en zijn team leveren een breed scala aan eigentijdse marketing-,   communicatie-, & PR- producten en diensten, online en offline. Van sign, druk en print, tot aan websites, apps, DM, promotionele artikelen, relatiegeschenken en communicatiemanagement.

 

Contactgegevens:

Multicopy Capelle/Rotterdam Oost & Lansingerland

Dalkruidbaan 1

2908 KC Capelle a/d IJssel

Tel.: 010 25 80 955 - 06 1093 2741

p.taghavi@multicopy.nl

www.multicopy.nl/capelle

Jelle Simons: Creatieve partner tekstschrijven en reporter

Jelle Simons, onze reporter. Sinds 2015 is Jelle bij de Kennissenclub altijd aanwezig om een mooie reportage te maken. Hierover schrijft hij dan verhaaltjes, welke de bijzonderheid van de Kennissenclub omschrijven. Ook de interviews met onze leden worden door hem op een interessante en boeiende manier weergegeven. Via de Kennissenclub heeft Jelle veel geleerd tijdens de vele kopjes koffie, die hij met de clubleden van de Kennissenclub dronk. Ondanks dat hij in de loop van de jaren wel meer opdrachten om zich heen heeft verzameld.  Onlangs heeft Jelle zijn 1ste boek uitgebracht. Hier is hij heel trots op.

 

Contactgegevens:

Tel.: 06 52 37 28 17

simonsjelle2014@gmail.com

www.jellesimons.nl

Roëlla Verhoeven: Creatieve Partner Beeldmateriaal

Na de hbo opleiding Advertising aan de Willem de Koning Academie is Roëlla via diverse opleidingen en cursussen zich gaan bekwamen in fotografie. Al zo lang zij zich kan herinneren is zij geboeid door mooie beelden. Roëlla kan zich geen dag voorstellen zonder haar camera. Jaren geleden is zij gestart als freelance fotografe. Roëlla: 'Het is echt een kado om steeds weer andere, uitdagende opdrachten te kunnen doen. En mensen vast te leggen zoals ze echt zijn'. Op haar site kunt u haar werk terug vinden. Hebt u een idee wat u niet terugziet? Bel of mail Roëlla gerust, zij staat altijd open voor nieuwe projecten en denkt graag met u mee over de mogelijkheden.

 

Contactgegevens:

Roëlla Verhoeven Fotografie

Buizenwerf 146

3063 AZ  Rotterdam

Tel.: 06 15 13 74 86

info@roella.nl

www.roella.nl

Over team kennissenclub