DONDERDAG 25 NOVEMBER 2019

GER VOS IN CONCERT:

FEELING GOOD TOUR 2019

FEELING GOOD TOUR 2019 - GROOT SUCCES!

 

Traditioneel op de laatste maandag van november maakte Rotterdam zich op voor de 8e editie van Ger Vos Live in Concert, Feeling Good Tour 2019 in een wederom uitverkocht Nieuwe Luxor Theater. Duizend betalende gasten en sponsorpartners hebben het weer mogelijk gemaakt maar liefst zeshonderd eenzame ouderen uit groot Rotterdam en omstreken een compleet verzorgde avond te laten beleven. Zij hebben er zichtbaar van genoten mede dankzij u!

 

Onder muzikale begeleiding van het grote orkest 'The New Symphonics' o.l.v. dirigent Maurice Luttikhuis zat de sfeer er van begin tot eind goed in en al snel stond het Nieuwe Luxor Theater volledig op z’n kop! De gastartiest dit jaar was Oscar Harris.

 

Namens Ger Vos en zijn team heel veel dank aan iedereen die heeft meegewerkt aan deze fantastische avond! Dank aan alle sponsorpartners die deze avond mede mogelijk hebben gemaakt en dank aan alle gasten die er waren.

 

Wilt u er volgend jaar op 30 november (weer) bij zijn of wellicht met uw bedrijf, informeer dan naar de mogelijkheden via annemieke@gervos.com. Zorg dat u er op tijd bij bent want de reserveringen stromen nu al weer massaal binnen!

terugblik evenementen aankomende evenementen