`

TeamPartnersMediaLocatiesSprekersLid worden?ActiviteitenKennis delenContactOver onsHome

 

ONZE COLUMNISTEN

Jacob van der Goot

Jacob van der Goot is voorzitter van de Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur. Van 2004 tot 2014 was hij voorzitter van de ABN AMRO Bank. Van Jacob der Goot is ervaren als bestuurder en toezichthouder, onder andere van verschillende Rotterdamse culturele organisaties.

 

Ger Vos

Ger Vos,  Society zanger,  medebedenker van de kennissenclub en 100% aandeelhouder in  Ger Vos Music Productions (GVMP). GVMP houdt zicht bezig met het organiseren van “high end” entertainment events voor de top van het zakenleven en diverse celebrity’s.   Deze events waaronder in house dining party’s verzorgd door een bekende TV kok en muzikaal begeleid door Ger begeven zich op het snijvlak van top entertainment, culinair genieten en netwerken op het hoogste niveau denkbaar. Verder coördineert GVMP de optredens van Ger Vos in binnen- en buitenland. De dagelijkse leiding van GVMP is in handen van Appel Business Support uit Nieuwegein. Dat GVMP niet adverteert behoeft geen uitleg. GVMP heeft kennissen!

 

Een feestje in Monaco, Cannes, Marbella, Dubai of in vele andere exotische oorden? Ger wordt uitgenodigd om er te komen zingen. Ook gaat er bijna geen afterparty, lounge feest, intiem huiskamerconcert, exquis diner of business event voorbij of Ger treedt er op. Hij maakt van elk soort gelegenheid een onvergetelijke happening.

 

Van oorsprong is Ger ondernemer, maar heeft een ondernemende switch weten te maken naar een muzikale carrière, inmiddels op topniveau.

Hans de Haij

Sinds 2011 ben ik lid van de Kennissenclub. Belangrijkste drijfveer om lid te worden (en te blijven) is het contact met andere ondernemers. Je komt er dan al snel achter dat er meerdere manieren zijn om een probleem aan te pakken/op te lossen en een uitgebreid netwerk biedt vele voordelen. Door de vele events kom je daarnaast op plaatsen waar je anders nooit terecht zou komen en een en ander wordt ook nog eens aangevuld met heerlijke hapjes en drankjes. Meer kun je je  niet wensen.

 

Niets zo heerlijk om kennis met anderen te  delen. Dat is ook de reden waarom ik sinds een aantal jaren columns schrijf in ons clubblad waarin een scala aan juridische wetenswaardigheden aan de orde wordt gesteld.

Jelle Simons

Jelle Simons, onze reporter. Sinds 2015 is Jelle bij de Kennissenclub altijd aanwezig om een mooie reportage te maken. Hierover schrijft hij dan verhaaltjes, welke de bijzonderheid van de Kennissenclub omschrijven. Ook de interviews met onze leden worden door hem op een interessante en boeiende manier weergegeven. Via de Kennissenclub heeft Jelle veel geleerd tijdens de vele kopjes koffie, die hij met de clubleden van de Kennissenclub dronk. Ondanks dat hij in de loop van de jaren wel meer opdrachten om zich heen heeft verzameld.  Onlangs heeft Jelle zijn 1ste boek uitgebracht. Hier is hij heel trots op.

Willem Reimers

Na mijn actieve carrière in de horeca, welke in 2005 stopte, ben ik in 2006 met Herman den Blijker tv programma’s gaan maken tot op heden. In die periode ben ik via het Restaurant Las Palmas in aanraking gekomen met de Kennissenclub en sindsdien een leuk en gevarieerd contact gekregen. Tevens schrijf ik enkele keren per jaar een column in het magazine van de Kennissenclub. Voor mij is het een leuke en uitdagende ervaring om dit, nu ik 73 jaar ben, te kunnen doen en nog steeds met beide benen in de maatschappij te staan. Verder werk ik nog drie avonden in de week in Restaurant Joelia van Mario Ridder om het contact met de “werkvloer” vast te houden.

 

Mijn opinie is dat de Kennissenclub een waardevolle toevoeging is vanwege de informele contacten en interessante happenings.

 

Ik hoop nog lang mijn bescheiden bijdrage te kunnen leveren!

Wim van Sluis

Wim van Sluis (1958) is Register Accountant, vennoot en mede oprichter van Daamen & Van Sluis in Capelle aan den IJssel, waaraan de Kennissenclub gelieerd is. Wim is nog steeds enthousiast full time betrokken bij de praktijk en trotse directeur van de Kennissenclub.

 

Wim is vanaf 2002 tot en met 2006 wethouder Economie, Haven , Mileu en Werkgelegeneheid geweest in Rotterdam en was van september 2006 tot januari 2013 voorzitter van Havenondernemersorganisatie Deltalinqs. Tevens was hij voorzitter van de Rotterdam Port Promotion Council. Hij heeft  een aantal commissariaten bekleedt, onder andere van Dura Vermeer, Portbase en was Dagelijks Bestuurslid van VNO-NCW.

 

Wiim heeft dus ruime bestuurlijke ervaring gekoppeld aan financiële expertise als registeraccountant. Wim adviseert een aantal vennootschappen als strategisch adviseur en als lid van de Raad van Advies of als bestuurder van de Stichting Administratie Kantoor van die vennootschappen.

 

Specialisme:

Accountant Mediator en gesprekspartner in het kopen & verkopen van ondernemingen onder het label van D&vS Management & Finance Consultants B.V.

partners kennissenclub Over team kennissenclub

HET KENNISSENCLUB MAGAZINE

Ons clubmagazine staat vol met boordevol artikelen met nieuws,

columns en veel andere zaken die onze clubleden te melden hebben.

Vraag het Kennissenclub magazine aan

ENKELE VOORBEELDEN VAN HET KENNISSENCLUB MAGAZINE

aankomende evenementen terugblik evenementen